Szolgáltatások

Esküvői fotózások - Szabadtéri beállított kreatív felvételek

Évek óta tapasztaljuk, hogy a legnagyobb "értéke" később a parkban, vagy kastélynál, talán egy választott városrésznél készült kreatív - beállított felvételeknek van. A szerelmes pár, a barátok, szülők hónapokon át készlődnek a nagy eseményre. Eljön a nagy nap, gyorsan elszalad az idő. Elfogy a finom vacsora, összepakol a zenekar, a díszlet elszakad, másnapra már csak az emlékek maradnak... Mindig kényes kérdés, hogy mennyi időt szánjunk erre, hiszen ezen a fontos napon minden perc számít. Megfelelő időbeosztással, szervezéssel minden megoldható. Mindenki szép és minél több változatos képet szeretne - ami a hónapok és évek múlva megkopott emlékeket újra felidézik, viszont erre legalább 2-3 óra időt érdemes szakítani. Csak kevés ember született úgy, hogy a fényképezőgép előtt azonnal feloldódik. Az érzelmekkel teli pillanatokhoz idő kell! A meghitt, boldog hangulat képei, egy jól kiválasztott helyszínen meghozzák eredményüket és a hatás nem marad el! Általánosan egy ilyen alkalmon 600-800 kép készül.
Sokszor felmerül a kérdés, hogy mi történik, ha az időjárás közbeszól. Jó hozzáállással, ötletekkel minden helyzet megoldható. Előkerül az esernyő - nem csak mint dekoráció, esetleg egy üveg pezsgő is. Nem mellékesen, ebben esetben elérhető a mobil műterem szolgáltatás is...

szabadtéri beállított kreatív felvételek
Oszd meg barátaiddal!

Polgári esküvő megörökítése

A polgári szertartás keztete előtt legalább fél órával érkezem. A helyszínen - legyen az a Házasságkötő teremben, vagy szabatéren általában az alábbi típusú felvételek készülnek minél több szemszögből: a helszín, a násznép, tanúkról és aláírások, gyertyagyújtás, gyűrűhúzás és első csók, szülők köszöntése, pezsgőbontás - gratulációk, kivonulás a teremből és természetesen az ifjú pár leg meghittebb pillanatai ezen a ceremónián. Egy polgári szertartáson általában 100-150 felvétel készül.

polgári esküvő megörökítése
Oszd meg barátaiddal!

Egyházi szertartás

A templomi esküvőn - legyen az akár katolikus, evangélikus, vagy református minden eseményt megörökítünk. A lehető legtöbb nézőpontból, viszont minél inkább észrevétlenül, a szertartást a legkevésbé zavarva. Az szertartás után általában a teljes násznépről közös képet készítünk, de itt kap helyet a rizsszórás, gratulációk, csokordobás, esetleg galamb-reptetés is. Egy egyházi szertartáson a fenti pillanatokkal kiegészítve általában 200-400 kép készül.

egyházi szertartás fotózása
Oszd meg barátaiddal!

Mobil műterem

A mobil műterem szolgáltatás az esküvő, vagy a szertartás-, illetve tetszőleges helyen vehető igénybe. Ha esetleg nem kedvez az időjárás, vagy valaki fehér (vagy egyéb homogén szín) hátteres képekhez ragaszkodik, akkor itt ez a lehetőség. Előre egyeztetett helyszínen plusz egy fő technikai személyzettel installáljuk mobil stúdiónkat. Fontos, hogy legalább 3 méter belmagasság és legalább 5x5 méter szabad terület szükségeltetik. Kérj árajánlatot és egyeztessük elképzeléseiteket!
Oszd meg barátaiddal!

Jegyesfotózás - próbafotók ( E-session )

A jegyes fotózás valójában az esküvő előtti időpontban történik, nem az eljegyzés alkalmával. Leginkább azt a célt szolgálja, hogy a fiatal pár megismerkedjen a fotóssal és a fényképezőgép jelenlétével, illetve megismerkedjünk egymással, valamint általában felmérjük a szabadtéri fotózás helyszínét. Egyikünk sem (illetve talán csak nagyon kevesek) születtünk úgy, hogy rögtön az első felvételek a legelőnyösebb arcunkat mutatná. A próbafotózás végére tulajdonképpen az a cél, hogy már ne is érezzétek a kamera jelenlétét, hanem egy jó hangulatú délutánt töltsünk együtt, képekkel megörökítve. Fontos, hogy soha - semmiképpen sem erőltetett, görcsösen beállított pózokról van szó, hanem meghitt, boldog spontán pillanatokról.
Oszd meg barátaiddal!

Fine art esküvői fotókönyvek

Napjainkban az esküvői fotóalbumot felváltották az egyedi fotókönyvek. Tetszőleges színű, akár kemény borítóba kötött exclusive könyv. A közösen, vagy a már házaspár által kiválasztott képekből készül ez az egyedi fine art fotókönyve. Személyes találkozónk alkalmával tájékozódhattok az elérhető könyv méretekről. Az oldalak valódi fotóeljárással készülnek (lehet fényes is, matt, de különleges metálos fémes hatást is választhattok), ez garantálja a képek kiváló minőségét. Igény szerint lakkozást kérhettek az oldalakra, így garantálva annak cseppállóságát és hosszú élettartamát! A könyv vízszintesig nyitható, ezért akár dupla oldalas képek is elhelyezhetők benne.

Fotókönyv mintát itt nézhetsz meg
Oszd meg barátaiddal!

További szolgáltatások

Esküvők, lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, keresztelő, babaprotré, szalagavatók, tablóképek, bálok, minden nemű rendezvény, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok - technolológiák, üzemek, üzemavatások, glamour képek, légifelvételek, régi fényképek digitalizálása, retusálása.

Kedvenc helyszínek

Tóalmás - Andrássy kastély

Tóalmási Andrássy kastély beállított szabadtéri esküvői képek helyszíne

A Millennium méltó megünneplésére készülve 1894-95-ben építtette Wahrmann Renáta az ún. Bócz-kertben ma is álló fényűző 50 szobás eklektikus stílusú kastélyt, Ybl Lajos tervei alapján.
A kastélyban az előcsarnokot íves kétkarú falépcső díszíti (a párizsi Opera lépcsőjének másolata). A kastélyhoz - egykor divatos fémszerkezetű - üvegház csatlakozik. (Felújítás alatt áll jelenleg...) Az elhanyagolt Bócz-kertet ugyanakkor - a környéken egyedülálló- angol parkká alakíttatta. A tó és környezete, a három-négy méter magas szökőkút, a rózsák és növények, valamint a korlátok igazán romantikus és meghitt hangulatú képek elkészítését teszik lehetővé és igazán ráhangilják a párt az esküvői szertartásra. A kastély a XX. század első felében, egészen a II. világháborúig az Andrássy grófok tulajdona volt, a tóalmási kastély nyaralásra és vadászatokra volt fönntartva. A háború után államosították, berendezése eltűnt, az épületet megrongálták. Később a SZOT kezelésébe került, gyermeküdülőként használták. 1989-től az Amerikában létrehozott, Magyarországon is működő WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány az épület tulajdonosa. A kastélypark természetvédelem alatt áll, és az alapítvány engedélyével látogatható, előre egyeztetett időpontban lehetséges a fotózás.